Vier de muziek, steun de makers!

Vier de muziek, steun de makers. Samen promoten we het maken, spelen en delen van eigentijds gecomponeerde muziek. Samen vormen we een community van New Music NOW zoekt partners en leden.

Beroepscomponisten zijn lid van Nieuw Geneco

Nieuw Geneco is de Nederlandse beroepsvereniging van componisten. Met meer dan 325 aangesloten componisten maken we ons sterk voor de artistieke en zakelijke belangen van componisten, die actief zijn in het breed geschakeerde werkterrein van de klassieke, moderne, hedendaagse, geïmproviseerde, elektronische, kunst- en wereldmuziek.

Aansluiten bij Nieuw Geneco betekent deel uitmaken van een groot netwerk van muziekprofessionals, in binnen en buitenland. Samen hebben we een stevige stem in de lobby voor een toekomstbestendig compositieklimaat in Nederland. Zo versterk je jouw positie als maker en blijf je zichtbaar.

Leden van Nieuw Geneco hebben extra presentatie mogelijkheden op New Music NOW.

Lees hier meer over de voordelen van het lidmaatschap.

Muziekorganisaties zijn netwerkpartner van New Music NOW

Samen promoten we het maken, spelen en delen van eigentijds gecomponeerde muziek.

New Music NOW werkt daarom samen met iedereen die zich hier actief voor inzet; ensembles, orkesten, podia, festivals, uitgevers, labels, media, online platforms, fondsen en koepelorganisaties.

We nodigen jou, als pleitbezorger van nieuwe Nederlandse muziek, van harte uit om mee te doen. Als netwerk partner kun je:

  • Jouw organisatie profielpagina aanmaken in de Directory
  • Jouw projecten met Nederlandse componisten delen met een groeiend internationaal netwerk van muziekliefhebbers, professionals en beleidsmakers.
  • Je vindbaar en zichtbaar profileren als pleitbezorger van eigentijds gecomponeerde muziek.
  • Je kunt het label van New Music NOW in je eigen media gebruiken.

Muziekliefhebbers zijn donateur en lid van de club

New Music NOW brengt de makers, spelers en delers van nieuwe muziek samen. Samen vieren en steunen we de muziek, die ons lief is, en bovenal de makers.

Zet je hart voor nieuwe muziek kracht bij, en steun ons.

Jouw donatie komt direct ten goede aan het maken, spelen en delen van nieuwe Nederlandse muziek.