Leve De Componist

Word Vriend

Vier de muziek en steun de makers!

New Music NOW stimuleert het maken, spelen en delen van nieuwe muziek. Daarom bouwen we aan ons eigen Do-It-Together Platform. Elke euro van je lidmaatschap komt ten goede aan de promotie van Nederlandse componisten en de nieuwe muziek. En voor ons werk hebben we je bijdrage hard nodig. We moeten het samen doen. Sluit je aan en word vriend voor € 150,- per jaar. Laat je adresgegevens achter in de opmerkingen om deze prachtige Grafische Partituur tas te ontvangen! Je kan ook een kleiner bedrag doneren. Alles helpt! Veel dank!

Whatsapp Image 2022 10 27 At 1931 50

Met een jaarlijkse bedrag van € 150,- ben je lid van New Music NOW en ontvang je de gratis de Grafische Partituur tas. Zo draag je structureel bij aan de promotie van Nederlandse componisten en de airplay van nieuwe muziek. Sluit je aan en word vriend van ons. Grote dank, namens alle componisten en muziekliefhebbers!

— Esther Gottschalk

Directeur Dutch Composers NOW

Doneren & belastingvoordeel

Stichting Dutch Composers NOW (de organisatie achter New Music NOW) is een culturele ANBI stichting en giften zijn dan onder voorwaarden aftrekbaar. Omdat DCN een culturele stichting is, mogen de aftrekbare bedragen met 25% verhoogd worden. Voor periodieke giften (ten minste 5 jaar) geldt geen drempel of maximumbedrag. Voor een gewone (eenmalige) gift geldt (voor alle gewone giften bij elkaar) een drempelbedrag van 1% van het drempelinkomen met een minimum van EUR 60; en niet meer dan 10% van het drempelinkomen.

Klik hieronder voor meer informatie op de website van de Belastingdienst.

Annuleren

Wil je jouw jaarlijkse donatie als vriend stopzetten? Dat kan op elk moment! Stuur een bericht naar office@newmusicnow.nl. Betaal je met incasso, dan kun je jouw betaling ieder moment terugdraaien.

Word Vriend

Vier de muziek en steun de makers!