Freedom Songs
Freedom Songs

New Music NOW is het online platform voor nieuwe muziek.

Het platform is voor de collectieve propaganda van nieuwe muziek samen met de hele muziekscene van makers, mogelijk-makers en liefhebbers. New Music NOW is een initiatief van Dutch Composers NOW en wordt mogelijk gemaakt door Nieuw Geneco en Buma Cultuur.

Dutch Composer NOW

Dutch Composers NOW ontwikkelt zich tot hét promotie- en propagandabureau voor de nieuwe muziek in Nederland. We stimuleren nieuwe muziek, maken haar zichtbaar, promoten componisten en hun projecten in binnen- en buitenland en we openen deuren voor nieuwe doelgroepen. Dit doen we met een aantal strategische programma’s. Als promotie- en propagandakanaal bouwen we het nieuwe muziek platform New Music NOW. Met Stadscomponisten en Composer-Curators infiltreren we in steden, festivals en andere netwerken, zodat we nieuwe contexten creëren en nieuwe muziekliefhebbers aanspreken.

Dutch Composers NOW is een initiatief van Nieuw Geneco (Genootschap Nederlandse Componisten) en werkt samen met partners aan de promotie van nieuwe muziek.

Het team

Dit is allemaal alleen mogelijk met de enthousiaster inzet van een heel team. Dit zijn ze:

En de bestuursleden van Dutch Composers NOW:

  • Max Knigge (voorzitter)
  • Siebe van Elsloo (penningmeester)
  • Anne-Maartje Lemereis (secretaris)
  • Henry Kelder (bestuurslid)


New Music Network

New Music Media

New Music NOW heeft een eigen gespecialiseerde productie-unit voor registraties van concerten en live-streams. Van ASKO en Klang tot Soft Machine; van Koor Biennale tot IVC; van November Music tot Dag in de Branding; van klein tot groot.
Neem contact op over de mogelijkheden met Jos Eilert