Jerzy Bielski Bw Copy
di
24
mei

Jerzy Bielski

O. Lab: ZUAM

O. Festival

Jerzy Bielski componeerde voor het spraakmakende O. Lab ‘ZUAM’: een irrationeel protest tegen de hypocrisie en het kwaad in deze wereld, de rituelen rondom leven en dood, geboorte en ouderdom die aan de taal voorbijgaan. Een heidense cyberpunkvertelling vol mystiek en terreur, hallucinogene trip en zuiverende catharsis ineen. Vocaal ensemble, elektronica en multimedia met als leidraad het verhaal van een oeroude cyber-tribe die in een onbekende wereld en realiteit leeft, ergens halverwege de prehistorie en een verre toekomst.

Over O. Lab
De kraamkamer van muziektheater van morgen. Een kijkje in de repetitieruimtes van theatermakers is normaal voorbehouden aan een select gezelschap. O. Lab zet de deuren open! Makers presenteren works-in-progress en prototypes van voorstellingen. Bezoekers kunnen hun mening delen met de kunstenaars. O. Lab in WORM is één grote creative space en jij zit op de eerste rij van het maakproces.

“Rookmachines, subwoofers en stemmen. Jerzy is een maker die de toekomst van de opera onderzoekt met fascinerende resultaten.” – Joost Heijthuijsen (dramaturg O.)

    • WORM - UBIK, Rotterdam
    • dinsdag 24 mei 2022 om 17:00
    • Jerzy Bielski
    • O. (voorheen Operadagen Rotterdam)