Remy van Kesteren

REMY.& the Analogue Robot Orchestra

REMY.& the Analogue Robot Orchestra & Marcel Veenendaal & Luwten & Kim Janssen

REMY.& the Analogue Robot Orchestra & Marcel Veenendaal & Luwten & Kim Janssen presenteerde op November Music echte oorwurmmuziek die de luisteraar betovert met pakkende poplyriek, atmosferische elektronica en opzwepende, jazzy riffs. 

Tijdens November Music is de Nederlandse harpist en componist Remy van Kesteren of kortweg Remy. artist-in-residence. Met lef en avontuurzin kiest Remy. zijn eigen pad, daarbij vergezeld door spannende, genre-overstijgende ideeën en ruimdenkende medemusici. Eigentijds, uitdagend en onbevreesd is de reis die Remy. voor zichzelf en zijn publiek uitstippelt. Invloeden uit de pop, rock, postminimal en jazz sijpelen door in zijn eigen werk en tijdens zijn enerverende samenwerkingen. 

Tijdens zijn avondvullende optreden in de Verkadefabriek laat Remy. al zijn invloedssferen samenkomen. Hij brengt een explosieve mix van pop, minimal music, neoklassiek, liedkunst en elektronica. Hij wordt versterkt door zijn unieke Analogue Robot Orchestra. Een spectaculair robotorkest waardoor hij steeds zijn eigen, flexibele ritmesectie tot zijn beschikking heeft. Daarnaast krijgt hij gezelschap van drie geweldige gastzangers: Marcel Veenendaal van DI-RECT, de Nederlandse indiepop-ster Luwten en de gedreven singer-songwriter Kim Janssen. 

Programma en bezetting

REMY. & the Analogue Robot Orchestra & Marcel Veenendaal & Luwten & Kim Janssen
Remy van Kesteren - harp, composities
Marcel Veenendaal - zang
Luwten - zang
Kim Janssen - zang