Campagne

Help de New Music NOW Express op weg!

Crowdfundactie

Om de Dag van de Componist mogelijk te maken en de tickets voor de New Music NOW Express betaalbaar te houden voor een zo groot mogelijk publiek, zijn wij op zoek naar steun. Draag jij de hedendaagse muziek en de Dag van de Componist een warm hart toe? Dan hebben we jouw hulp hard nodig! Dus doe mee en laat de muziek trein rijden!

Help de New Music NOW Express op weg!

Het Festival Dag van de Componist vindt dit jaar voor de derde keer plaats op en rond zaterdag 15 juni 2024. Dit betekent de hele dag feest met 150 concerten en muziek van honderden componisten, uitgevoerd door meer dan 500 musici, in meer dan 15 steden door het hele land!

De New Music NOW Express

Overdag rijdt de New Music NOW Express van stad naar stad om alle programma's met elkaar te verbinden. In de trein beleef je optredens in de verschillende coupés, met topmusici en componisten, gewoon naast je in de trein. Daarnaast wordt elk station op de route (Amsterdam - Almere - Zwolle - Arnhem - 's-Hertogenbosch - Utrecht) opgetuigd voor een wervelend stationsconcert en ontmoetingen met componisten en musici om het feest compleet te maken.

Check het programma van de

New Music NOW Express

15 jun 2024

programma

Spoor van nieuwe muziek

New Music NOW Express

Stap aan boord van de New Music NOW Express op de Dag van de Componist op 15 juni 2024 een spoor van nieuwe muziek van […]

Lees meer
15 jun 2024

Slotgala Dag van de Componist

Dag van de Componist 2024

Met een feestelijke slotgala bekronen we de Dag van de Componist. We noemen het een gala omdat je op één avond maar liefst 7 verschillende […]

Lees meer

locaties 12

In het hele land valt er van alles te beleven