Schermafbeelding 2022 10 15 Om 20.29.26.Png

Aura Bouw

Componist uit Tilburg

Mijn verhaal

Ik ben een componist die door de jaren heen een voorliefde heeft ontwikkeld voor gitaar, zang en orkestklanken die ik graag combineer met elektronische scapes, omdat dit een goed medium is voor sterke sfeerbeelden. Ik ga graag onconventioneel te werk en heb een rijkheid aan ideeën die ik met enthousiasme tot bloei breng.

Mijn muziek start vanuit een beeldend concept in mijn hoofd, een verhaal en emotie waar ik vervolgens over denk: hoe zou dit klinken? Het resultaat is een kijkje in mijn wereld via een toonschildering.

Over de verhalen

Een connectie creëren is belangrijk voor me. Als maker wil ik via klank en verhaal contact maken met mijn publiek. De onderwerpen van deze verhalen zijn van persoonlijke waarde, vaak werpen ze een licht op schoonheid en geluk, of belichamen ze een kritische blik op de samenleving.

Samenwerkingen

Wanneer ik werk met muzikanten, wil ik zorgen dat de identiteit van de muzikant door blijft schemeren in het project. Dit vraagt voor een bepaalde vrijheid in mijn composities, die ik graag geef. Ik werk graag samen met mijn soulmates in de kunsten. Dit resulteert in bijzondere interdisciplinaire projecten, zowel vanuit mijzelf opgezet of vanuit de visie van anderen.