Femke Steketee
za
23
sep

Jacob Ter Veldhuis e.a.

NEVEL 23

saxoonfestival NEVEL 23

Tobias Borsboom en Femke Steketee spelen op het saxoonfestival NEVEL 23 onder andere de wereldpremière van nieuw werk voor saxofoon en piano van Jacob Ter Veldhuis. Het programma laat de veelzijdigheid en schoonheid van de saxofoon zien; van klassiek tot modern, van jazz tot experimenteel, de saxofoon heeft het allemaal.

NEVEL 23 is een initiatief van saxofonist Femke Steketee, die een passie heeft voor het verkennen van een eigen stem en talentontwikkeling, pionierschap en creativiteit stimuleert. “De saxofoon is een instrument dat kan zingen, maar ook rauw, onvoorspelbaar en verrassend kan zijn. Het instrument is nog steeds in ontwikkeling, net als Tilburg." De line up bestaat uit artiesten en componisten die verder denken dan de grenzen van klassiek of jazz, die het avontuur opzoeken en met vallen en opstaan een eigen stem creëren. Zo heb je de saxofoon nog nooit gehoord!

line up Bendik Giske, Syrène Saxofoonkwartet, Femke Steketee, Tobias Borsboom & CvA saxophone ensemble (studenten van Arno Bornkamp)


    • Concertzaal, Tilburg
    • zaterdag 23 september 2023 om 20:00
    • Concertzaal Tilburg