Plan Kruutntoone
za
18
jun

Haarlem

Programma Dag van de Componist

Houtfestival Haarlemmerhout meldt zich met Plan Kruutntoone (Hansko Visser, Bas alblas en Chris Muller) en Karen Willems (Belgie). Zij spelen op het caravantgarde-podium van het Tiny Festival tijdens het Houtfestival in Haarlemmerhout. Ook wordt een stuk van Pauline Oliveros uitgevoerd. Erna speelt Feralia Planitia. Op 18 juni, 's avonds tussen 18.30 uur en 23.00 uur.

18.30 - 23.00 uur Houtfestival

Plan Kruutntoone (Hansko Visser, Bas Alblas en Chris Muller) en Karen Willems (België) spelen op het caravantgarde-podium van het Tiny Festival tijdens het Houtfestival in Haarlemmerhout. Ook wordt een stuk van Pauline Oliveros uitgevoerd. Erna speelt Feralia Planitia.

Ensemble Plan Kruutntoone speelt soms als trio, soms als tienmansorkest, soms met een strijkkwartet, vaak met een meesterpianist (Reinier van Houdt), maar altijd heel erg zacht en heel erg hard, en nooit ook maar één keer hetzelfde.

Plan Kruutntoone is trots om op de Dag van de Componist na 31 jaar nog altijd op het huispodium(pje) te staan: caravantgarde, tinyfestival; eeuwig aanstormend...

Meer info

    • Hansko Visser