Word Netwerkpartner van New Music NOW

Doe mee

Samen promoten we het maken, spelen en delen van nieuwe muziek. New Music NOW werkt daarom samen met alle muziek organisaties die zich hier actief voor inzetten; ensembles, orkesten, podia, festivals, uitgevers, labels, media, online platforms, fondsen en koepelorganisaties. We nodigen jou, als pleitbezorger van nieuwe Nederlandse muziek, van harte uit om mee te doen. Samen met alle netwerkpartners organiseert New Music NOW de Dag van de Componist, een feest van de nieuwe muziek. En ook een feest van samenwerking. Het New Music NOW Netwerk komt regelmatig bij elkaar.

Netwerkpartner New Music NOW & Dag van de Componist

Als netwerkpartner van het New Music NOW Netwerk kun je:

  • Jouw organisatie profielpagina aanmaken
  • Jouw projecten met Nederlandse componisten delen met een groeiend internationaal netwerk van muziekliefhebbers, professionals en beleidsmakers.
  • Je vindbaar en zichtbaar profileren als pleitbezorger van eigentijds gecomponeerde muziek.
  • Je kunt het label van New Music NOW in je eigen media gebruiken.
  • Deelnemen aan de jaarlijkse Dag van de Componist.

Dag van de Componist door het hele land

New Music NOW nodigt alle partners uit om concerten, voorstellingen, ontmoetingen met componisten, intieme huiskamerconcerten en grootste events te organiseren.
De programmering door alle partners vindt plaats onder ieders eigen auspiciën, en onder de gezamenlijke vlag van New Music NOW.

Wil je meedoen met de collectieve propaganda en wil je zelf ook iets organiseren die dag, sluit je dan aan bij de grote groep enthousiastelingen. 

MELD JE AAN !!!

Meld je aan als netwerkpartner en deelnemer aan de Dag van de Componist!
Wil je meedoen met de collectieve propaganda en de wil je zelf ook iets organiseren die dag, sluit je dan aan bij de grote groep enthousiastelingen.
Je meldt je aan via de onderstaande link.

Dag van de Componist 2024

De data voor de volgende editie van de Dag van de Componist is inmiddels bekend!
Houd 15 juni 2024 alvast vrij in je agenda.

Bekijk hier een korte presentatie over de Dag van de Componist: