Dscf0599 Kopiëren.jpg

Arthur Wagenaar

Componeert, toetsenist Susies Haarlok, muziektheatermaker, artistiek leider Souns Like Juggling, docent muziektheater Artez

Arthur specialiseert zich in nieuwe combinaties van muziek met oa. theater, jongleren en installatie. Zijn werk is verbindend, vragend en verbazend.

Hij is jongleur en mede-artistiek leider van Sounds Like Juggling, waarmee hij een heel nieuwe genre onderzoekt: muziek maken door te jongleren. Beats met zelfgebouwde shakerballen en bonkende jerrycans, bodypercussie als een bal in de lucht is en een hand even vrij heeft. Walsen met tikkende metalen buizen, dansen met een berg kartonnen dozen. Zo heb je jongleren nog nooit gehoord! PUINBAL is nu op tournee. WARBOEL is in voorbereiding.

Arthur is toetsenist en componist bij Susies Haarlok, muziektheatergroep en eclectische band. In voorbereiding is de tournee ECHT ism. De Veenfabriek.

Arthur is oprichter en dirigent van New Moon Orchestra, waarin amateurs en professionals uit talloze landen en werelddelen samen muziek uit hun roots cultuur spelen. Ism FluXus Zaanstad, Taalcafe de Sluis, NewBees en COA Zaanstad.

Sinds 2022 is Arthur docent muziektheater bij Artez (Arnhem).